Bij Juwett krijgen klanten uit de regio al sinds 1997 de beste service, advies en onderhoud op het gebied van rijwielen. De beste service, advies en onderhoud


 0493 35 13 98
E-mail: info@juwett-tweewielers.nl 
Dinsdag
09.00 - 12.30  en 13.30 - 18.00

Woensdag
09.00 - 12.30 en 13.30 - 18.00

Donderdag
09.00 - 12.30 en 13.30 - 18.00

Vrijdag
09.00 - 12.30 en 13.30 - 18.00

Zaterdag
09.00 - 17.00

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

De fiets als passie


Komt u in de omgeving van Deurne een nieuwe e-bike of een andere nieuwe fiets tegen dan is de kans groot dat het er een van Juwett is. Bij Juwett krijgen klanten uit de regio namelijk al sinds 1997 de beste service, advies en onderhoud op het gebied van rijwielen.

Bij Juwett werken alleen vriendelijke vakmensen. Kiest u voor ons dan bent u daar zeker van. Dat betekent ook dat geen enkele fiets voor ons geheimen heeft. U vertelt ons waar u uw nieuwe fiets voor wilt gebruiken. Bent u bijvoorbeeld van plan om samen lange tochten te maken of is de fiets alleen voor uitjes, of om snel even boodschappen doen? Wat uw wens ook is, wij hebben de fiets.

Fietsen is uw passie, onze passie is uw fiets

Die liefde voor het rijwiel is aanstekelijk. Dat ontdekt u als wij u adviseren. Onze kennis en vakmanschap zetten we graag in voor goed persoonlijk advies, maar ook voor reparaties en onderhoud. Van frameopbouw tot het spaken van wielen, alles voor een veilig gevoel onderweg.

Bekijk ons – verrassend ruime – aanbod fietsen. We hebben een groot aantal typen fietsen op voorraad, waaronder ook een mooie collectie e-bikes. Uiteraard, want wat een mooie ontwikkeling is dat! Heeft u vragen, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder (op weg).

Webshop Juwett
<p>23.000 fietsonderdelen-, accessoires en spareparts, allemaal verkrijgbaar in onze webshoptJu. Dat is waar Kruitbosch voor staat. We vinden het belangrijk om een zo compleet mogelijk aanbod te hebben.</p>

23.000 fietsonderdelen-, accessoires en spareparts, allemaal verkrijgbaar in onze webshoptJu. Dat is waar Kruitbosch voor staat. We vinden het belangrijk om een zo compleet mogelijk aanbod te hebben.

Veiligheid en Plezier op de E-bike
<p>Elektrische fietsen, of e-bikes, hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ze bieden een geweldige manier om je conditie op peil te houden, het milieu te sparen en filevrij te reizen. Maar met de groeiende populariteit komen ook vragen over de veiligheid, vooral als het gaat om de accu&#39;s.</p>

Elektrische fietsen, of e-bikes, hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ze bieden een geweldige manier om je conditie op peil te houden, het milieu te sparen en filevrij te reizen. Maar met de groeiende populariteit komen ook vragen over de veiligheid, vooral als het gaat om de accu's.

Onze collectie
<p>Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed.&nbsp;</p>

Je bent op zoek naar een nieuwe fiets? Of je wilt weten welke fietsen er te koop zijn en wat daarbij voor jou van belang zou kunnen zijn. Dan zit je bij ons goed.